Behandelingen

Na de grondige huidanalyse met de Observe 520 stellen wij u het gepaste behandelingsplan voor. Veelal gaat dit om de combinatie van periodieke gelaatsverzorging en behandeling(en) met gesofisticeerde apparatuur.

We hebben alle vereiste opleidingen genoten en scholen ons nog continu bij om u optimaal van dienst te zijn.

Environ - Vitamine A als sleutel voor een gezonde huid

Zowel in de manuele verzorging als de toestelbehandeling staat de opname van vitamine A in de huid centraal. We laten je huid geleidelijk aan wennen aan de hoge dosis vitamine A om stap voor stap de tekorten aan te vullen en de huid te voeden, zodat hij opnieuw sterk, soepel en gezond wordt.

Klant worden bij Environ = starten met Discovery behandeling

Om aan de slag te gaan met de producten en behandelingen van Environ is het noodzakelijk om te starten met de Discovery Consultation.

Hierbij gaan we dieper in op de  behoeften van de huid, de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens deze gelaatsbehandeling bepalen we na een uitgebreide huidanalyse in combinatie met ons huidanalysetoestel Observe, de exacte huidconditie en geven we persoonlijk advies. In overleg stellen we tot slot een concreet behandelingsplan samen.

De eerste DF-behandeling kan pas gebeuren na een maand intensief gebruik van vitamine A thuis. 

Bekijk de Environ behandelingen

Environ huidbehandeling bij Perladonna

Sothys

Bewezen doeltreffendheid

Ook bij Sothys staat de combinatie van een dagelijkse thuisverzorging met geavanceerde behandelingen bij ons in het instituut. Voor elk huidprobleem bieden we een passende oplossing met natuurlijke hoogstaande producten. Bovendien hebben we de kennis in huis om die op de meest adequate manier toe te passen.

Bekijk de Sothys behandelingen

Sothys huidbehandeling bij Perladonna

Maak een afspraak voor een behandeling!

Afspraak maken