Alle Sothys behandelingen (Verzorgingen) op een rij!

 • Peeling professionel

  Een complete zuiverende programmakuur in twee fasen, voor een snelle verhelderende werking. Met glycolzuur.

  € 40
 • Soin glysalac professional peel

  Verfijnt de textuur van de huid, voor een gladde huid met een onmiddellijke stralende, gelijkmatige en heldere teint.

  € 58
 • Klassieke gelaatsverzorging

  Complete gelaatsverzorging aangepast aan je huidtype.

  € 60
 • Seizoensverzorging

  Een uniek concept dat u 2 maal per jaar wordt voorgesteld in een gelimiteerde editie. De speelse en ludieke verzorging die de zintuigen laat ontwaken : kleuren, parfums, texturen…Voor elke verzorging wordt een cadeautje geschonken: het serum aan het einde van de verzorging om de kuur thuis verder te zetten. Een pauze van welzijn voor iedereen aan een interessante prijs.

  € 71
 • Chocoladebehandeling

  Een expressbehandeling met cacaoboter en etherische oliën van sinaasappel, een heerlijke chocolade fondue en een nectar met extracten van vanille en cacao. Deze chocoladebehandeling geeft u een stralende en prettig aanvoelende huid, ontspanning en soepelheid. Ideaal als geschenk…een weldadige ontsnapping aan de stress van alledag!

  € 60
 • Soin professionnel correcteur

  Een multi-actieve verzorging voor probleemhuiden: absorptie van de onzuiverheden ontstaan door overmatige talgafscheiding, (theeboomolie) en een grondige peeling dankzij salicylzuur voor een heldere, frisse en zuivere huid.

  € 60
 • Peeling resurfaçant

  Medische inspiratie en expertise van de schoonheidsspecialist voor een vernieuwde huid. Ideaal als voorbereiding op een kuur van intensieve behandelingen.

  € 70
 • Hydra 3HA

  Een behandeling voor een absolute hydratatie. Een behandeling die de huid hydrateert en beschermt tegen veroudering met het exclusieve, actieve boleet-extract.

  € 90
 • Jeunesse

  Ontdek [C] Collagène Hyaluronique™ , de eerste Intensieve anti-aging instituutbehandeling afgestemd op de werkelijke leeftijd van uw huid volgens de deskundige diagnose van uw schoonheidsspecialist die uw verouderingsgraad bepaalt. Deze professionele behandeling is een combinatie van technologie en exclusieve massagebewegingen voor een bewezen, duurzame werkzaamheid. In 3 behandelingen 4 jaar jonger!

  € 90
 • Detox Energie

  Deze behandeling geeft de huid een echte boost, en maakt haar weer energiek en stralend, bereidt de huid voor op een kuur van antirimpel of hydraterende intensieve behandeling en optimaliseert de doeltreffendheid van de persoonlijke thuisverzorging.

  € 90
 • W-verzorging

  Een behandeling bestaande uit vijf stappen in combinatie met het complex W met witte thee, kamille en bruinwier. Een speciaal moment voor het gezicht en de handen.

  € 68
 • Active contour (oogverzorging)

  De totaaloplossing Contour des Yeux dankzij phytobiotech, een toptechnologie tussen wetenschap en natuur. Een verzorging die de overbelaste oogleden kalmeert en de huid rondom de ogen gladmaakt voor een heerlijk moment van ontspanning en frisheid. Dit kan je combineren met elke gelaatsverzorging.

  € 32