Hydrafacial

De kracht van reiniging, peeling en hydratatie

Deze unieke, revolutionaire methode ‘hydradermabrasie’ met het gepatenteerde HydraFacial apparaat is hét antwoord op de vraag naar huidverjonging & huidverbetering zonder enig nadeel.

Hydrafacial is een niet-invasieve behandeling die onmiddellijk resultaat geeft. Je kan het vergelijken met een soort mini-stofzuigertje die over jouw huid beweegt en zo alle stappen van een klassieke gelaatsverzorging doorloopt, maar dan intensiever en meer resultaatgericht.

Hydrafacial peeling en huidverzorging bij Perladonna
Hydrafacial peeling en huidverzorging bij Perladonna
Hydrafacial peeling en huidverzorging bij Perladonna
dd

1. REINIGING & PEELING/EXFOLIATIE

  • Een grondige reiniging is de basis van elke verzorging. Hierbij wordt glucosamine ingezet om te peelen, algenextract om te kalmeren en verzachten, en lactaatzuur om mild te exfoliëren.
  • Om zichtbaar te verjongen hebben we ook zuren nodig, hier stemmen we de juiste dosis glycolzuur en salicylzuur af op jouw huidconditie en krijgt jouw huid een veilige peeling.

Niet schrikken van het woord “zuren”, want ook jouw huid is een zuur, en als we de juiste dosering afstemmen op jouw huid, wordt jouw huid hier alleen maar blij van!

 

2. EXTRACTIE & HYDRATATIE

  • De vervelende zwarte puntjes, vuil en talg laten een heel doffe teint achter op de huid. In deze stap pakken we deze intensief aan, waardoor de huid er stralend uitziet.

    De serums verweken dode huidcellen en onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de hydra peel tip het vuil van en uit de huid (ideaal in de strijd tegen zwarte puntjes).

  • Hierna is de huid optimaal gezuiverd om vitamines op te nemen in de volgende stap.

 

3. INSLUIZEN & BESCHERMEN

  • Nadien worden vitamines, antioxidanten, peptiden, gezonde groeifactoren en hyaluronzuur ingeluisd. Met de speciale gepatenteerde ‘Vortex-technologie’ en zijn specifieke hydra peel tips wordt dit effect nog eens versterkt!
  • Wij werken de behandeling af met een passende zonbescherming.

Boost your Hydrafacial treatment! 

Bij een Hydrafacial Deluxe wordt er een extra booster aan je verzorging toegevoegd. We personaliseren de booster naar gelang je huidproblemen of wens. 

boosters

Bekijk de Hydrafacial behandelingen

Hydrafacial

ONTDEK WAT HYDRAFACIAL DOET VOOR JOUW HUID!

“deep cleanse”
voelt zijdezacht aan
instant glow
weg met de glanzende T-zone
instant hydratatieboost

De favoriete behandeling! Ook bij mannen is een Hydrafacial zeer populair

Afspraak maken