SkinPen - Medische microneedling

BOOST YOUR COLLAGEN!

OPTIMALE CELVERNIEUWING TOT IN DE DIEPER GELEGEN HUIDLAGEN!

  • Oneffen huidstructuur?
  • Grove poriën?
  • (Acné) Littekens?
  • Hyperpigmentatie?
  • Striemen?
  • Fijne lijntjes en rimpeltjes?

Dit kunnen we oplossen met SkinPen Medische Microneedling! SkinPen is echt voor iedereen, alle huidtypes, alle huidskleuren, alle indicaties en alle dagen van het jaar!

"For your safety, ask for the blue one."

Scroll
::

WAT DOET DE SKINPEN NU PRECIES?

De huid in de diepte vernieuwen, zonder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Deze heeft ook het Medische CE klasse 2A markering en een ISO-certificaat.

De naalddiepte kan, in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen, zelf ingesteld worden en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan aangegeven. De naaldjes van de SkinPen onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en behouden gedurende de hele behandeling dezelfde scherpte en hardheid. Hierdoor behalen we maximale resultaten met een minimale downtime. 

Dit is CIT (collageen inductie therapie), heel eenvoudig uitgelegd in enkele stappen:

1. We maken gecontroleerd wondjes in de huid (met de steriele naaldjes).

2. De huid gaat in herstelfase en maakt collageen en elastine aan.

3. De huid gaat automatisch in een genezingsproces en het wondje herstelt volgens embryonale wondgenezing. Dit betekent dat er geen littekenweefsel aangemaakt wordt.

mm

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

We adviseren een kuur van 3 tot 6 behandeling voor optimale resultaten. Afhankelijk van indicatie kan dit aangepast worden.

fdff

HOEVEEL TIJD MOET ER TUSSEN ELKE BEHANDELING ZITTEN? 

Omdat de huid binnen deze periode nog actief aan het herstellen is en collageen produceert, moet er precies 4 weken tussen elke behandeling zitten.

ddfd

DOET HET PIJN? 

Het gevoel die je tijdens de behandeling ervaart kan je vergelijken met een zeurende pijnprikkel. Niet geheel ontspannend, maar zeker verdraagzaam. De prachtige resultaten maken deze kuur af! Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. Na de behandeling ontvangt u twee nazorg producten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen

ll

WAT VOEL EN ZIE IK NA DE BEHANDELING

Direct na de behandeling zal de huid er, afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling, wat roder uitzien en warm of prikkelend aanvoelen. Dit gevoel neemt na enkele uren af. De behandeling kent een korte herstelperiode. De huid staat na de behandeling nog 24 uur open. Bij de behandelprijs zijn 2 tubes inbegrepen waarmee je jouw huid thuis gaat nabehandelen. Je mag niets anders gebruiken op de huid dan deze 2 tubetjes, ook geen foundation of zonnecrème.

Eerste 24 uur na de behandeling: De huid niet reinigen, elke 2-3 uur HG Lift aanbrengen. Het meegeleverde kalmerende masker 5-10 minuten opleggen voor een verfrissend effect.
Na deze 24 uur: Milde reiniging gevolgd door het Rescue Calming Complex als serum en bovenop een dagcrème zonder vitamine A,C of zuren. Afsluiten met zonbescherming. Minerale make-up is toegestaan. 

7 dagen na de behandeling mag je geleidelijk aan jouw eigen thuisproducten terug introduceren.

 

Belangrijk voor de behandeling: 3 dagen voordien gebruik je geen producten met zuren, vitamine A of C. We bekijken samen welke producten je best wel gebruikt.

::

MAG IK DIRECT MAKE-UP AANDOEN NA DE SKINPEN? 

Neen, het is aangeraden om 24 uur geen make-up te dragen om het herstelproces van de huid niet te verstoren. De microkanaaltjes sluiten pas na 24 uur.