Huidanalyse

Voor we u een behandeling op maat voorstellen, maken we een grondige analyse van uw huid. We brengen de noden van uw huid zorgvuldig in kaart om zo de eventuele tekorten op te sporen.

Observe 520 - Toestel voor huidanalyse

Heel wat huidproblemen beginnen in de diepe huidlagen en worden pas na verloop van tijd zichtbaar. Met de Observe 520 analyseren we die diepere huidlagen en brengen we eventuele aandoeningen op dit niveau haarfijn in beeld. U krijgt een gedetailleerde weergave van uw huid en eventuele aandoeningen aan de hand van zes foto’s. Die worden opgeslagen zijn ze basis voor het behandelingsplan. Op die manier kunnen we het effect van de behandeling volgen en worden resultaten duidelijk zichtbaar.

De OBSERV 520 is het meest geavanceerde huidanalyse systeem op de markt! We maken het onzichtbare, zichtbaar.

Een unieke beleving. Een moment van verwondering. Een nieuwe wereld die zichtbaar wordt. Je moet weten dat veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen. Deze worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Inzichten die van onschatbare waarde zijn voor een effectief behandelplan. Voor productadvies op jouw maat. Voor een gezonde huid! Bovendien, is het de ideale manier om jouw resultaten op te volgen!

Voor elk van deze problemen hebben wij een gepaste behandeling in huis!

Pigmentatiestoornissen
Huidschade door zonlicht
Gedehydrateerde huid/milia (gerstekorrels)
Overmatige talgklierproductie (vet huidtype)
Verstopte poriën
Lage talgklierproductie (droog huidtype)
Verhoornde huid
Huidveroudering zoals rimpels, huidverslapping
Gevoelige, dunne, kwetsbare huid
Huidoppervlaktetextuur
Huidroodheid, couperose, rosacea
Verminderde bloedcirculatie
Huidirritatie

Maak een afspraak voor een deskundige huidanalyse!

Afspraak maken