Alle Environ behandelingen (Huidverbetering) op een rij!

 • Environ - Consultation Discovery

  Je eerste Environ gelaatsbehandeling.

  Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren.

  Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse in combinatie met ons huidanalysetoestel Observe de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

  € 99
  Duurtijd
  90 min.
 • Environ - ionzyme df behandelingen

  De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

 • Essential youth reset

  Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

  € 145
  Duurtijd
  90 min.
  € 115
  Duurtijd
  60 min.
 • Essential moisture boost

  Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid. 

  € 145
  Duurtijd
  115 min.
  € 115
  Duurtijd
  60 min.
 • Essential comfort calm

  Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid. 

  € 145
  Duurtijd
  90 min.
  € 115
  Duurtijd
  60 min.
 • Essential radiance reveal

  Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet. 

  € 145
  Duurtijd
  90 min.
  € 115
  Duurtijd
  60 min.
 • Essential vitamin touch

  Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor elektrosonische stroom.

  € 80
  Duurtijd
  60 min.
 • Electrosonic FOCUS-ON BEHANDELINGEN

  Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt.
  Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt. Alle focus-on behandelingen zijn 10 + 2 gratis.

 • Focus-on frown behandeling

  Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.

  (10 + 2 gratis)
  € 75
  Duurtijd
  30 min.
 • Focus-on eye behandeling

  Combineert onze krachtige peptidencomplexen met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.

  (10 + 2 gratis)
  € 75
  Duurtijd
  30 min.
 • Focus-on texture behandeling

  Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.

  (10 + 2 gratis)
  € 75
  Duurtijd
  30 min.
 • Focus-on even tone

  Krachtige combinatie van vitamine A,C en alfahydroxyzuren is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

  (10 + 2 gratis)
  € 75
  Duurtijd
  30 min.