Jane Iredale - minerale make-up

Dankzij de minerale make-up van Jane Iredale straalt u een natuurlijke schoonheid uit.

De essentie van de Jane Iredale producten zit in de bijzondere samenstelling ervan: 100% minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk uw huid verzorgen en de werking van uw huidverzorgingsproducten en -behandelingen verhogen. Zo blijft u stralen, dag in dag uit.

De producten van Jane Iredale zijn makkelijk aan te brengen, hebben een fijne textuur en geven een mooie dekking. Het gamma wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingspecialisten omdat het daadwerkelijk huidverbeterend is.

Jane Iredale minerale make-up zal uw leven ook eenvoudiger maken. Zo zit de foundation, camouflage, huidverzorging en zonbescherming vervat in één enkel product. De zonnefilter beschermt u tegen UVA en UVB stralen.

Jane Iredale
Jane Iredale

Make-up workshop

Op regelmatige basis op zaterdagnamiddag of woensdagavond organiseren wij een make-up workshop individueel of in groep. Lukt 1 van deze dagen jou niet? Geen probleem, want vanaf heden kan je een make-up workshop inboeken naar gelang jouw voorkeur van dag. 

 

Hoe verloopt een make-up workshop?

Vooraleer de make-up behandeling van start gaat, is het heel belangrijk om op dezelfde golflengte te zitten en zo het gewenste resultaat te bekomen.

Volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Huidige make-up routine
  • Huidige huidverzorgingsroutine
  • Eventuele aanwezige aandoeningen (hyperpigmentatie, acné, droge huid,...)
  • Jouw wensen en verwachtingen
  • Focus op een bepaalde zone

Na deze intake gaan we van start met het testen en aanbrengen van de minerale make-up aangepast aan jouw huid. Tijdens de toepassing geven wij graag tips & tricks mee, zodat jij thuis even mooi kan stralen als na de consultatie.

Koop jij jouw persoonlijke producten aan? Dan is de consultatie (t.w.v. €40) volledig gratis vanaf een aankoopbedrag van €125,-!

 

Jane Iredale

Maak een afspraak voor een foundation test!

Benieuwd welke fond de teint het best bij uw huid past? We testen het uit en geven deskundig advies bij de juiste keuze.

Afspraak maken