Environ, totaalaanpak 
voor een gezonde huid

Waarom kiezen voor Environ?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

 

Bekijk de voorstelling van Environ

Wat maakt het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan verkrijgen?

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid. Maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Hydrateren ze voldoende?

De huideigen ingrediënten stimuleren en herstellen de werking van je huid met als resultaat een Healthy Skin & Happy Me! De ENVIRON® producten werden speciaal onwikkeld door plastisch chirurg Dr. Desmond Fernandes. Sinds 20 jaar doet hij intensief onderzoek op het gebied van de huidfysiologie. Hij schreef geschiedenis door als eerste vitamine A in hoge effectieve dosissen te verwerken in huidverzorgingsproducten. 

Klant worden bij Environ = starten met Discovery behandeling

Om aan de slag te gaan met de producten en behandelingen van Environ is het noodzakelijk om te starten met de Discovery Consultation.

Hierbij gaan we dieper in op de  behoeften van de huid, de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens deze gelaatsbehandeling bepalen we na een uitgebreide huidanalyse in combinatie met ons huidanalysetoestel Observe, de exacte huidconditie en geven we persoonlijk advies. In overleg stellen we tot slot een concreet behandelingsplan samen.

Bekijk de Environ behandelingen

Environ behandelingen bij Perladonna
Environ bij Perladonna
Environ bij Perladonna