Environ, totaalaanpak 
voor een gezonde huid

Environ - Vitamine A als sleutel voor een gezonde huid

De huid verliest dagelijks vitamine A, alsook antioxidanten door blootstelling aan de zon en schadelijke omgevingsfactoren. Environ is er van overtuigd dat de huid leeft, en dat vitamine A als de zuurstof is die de huid nodig heeft om een leven lang mooi en gezond te zijn. 

 

Bekijk de voorstelling van Environ

Klant worden bij Environ = starten met Discovery behandeling

Om aan de slag te gaan met de producten en behandelingen van Environ is het noodzakelijk om te starten met de Discovery Consultation.

Hierbij gaan we dieper in op de  behoeften van de huid, de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens deze gelaatsbehandeling bepalen we na een uitgebreide huidanalyse in combinatie met ons huidanalysetoestel Observe, de exacte huidconditie en geven we persoonlijk advies. In overleg stellen we tot slot een concreet behandelingsplan samen.

De eerste DF-behandeling kan pas gebeuren na een maand intensief gebruik van vitamine A thuis. 

De baanbrekende skincare technologieën van Environ

1. Electro-sonic Ionzyme DF Technology = verbetert de opname van de actieve vitaminen en peptiden in de professionele huidverzorgingsproducten van Environ tot 40 keer, waardoor de resultaten je verwachtingen overtreffen. Deze gepulseerde iontoforese te combineren met sonoforese op lage frequentie (geluidsgolven), geef je huid meer essentiële voedingsstoffen, daar waar ze het meest nodig zijn. 

2. Milde peelings met Cool Peels is een niet-invasieve huidpeeling die op een veilige en doeltreffende manier de huid verfijnt, revitaliseert en verheldert. In tegenstelling tot de traditionele huidpeeling ondersteunt de Environ Cool Peel Technology de effecten van de natuurlijke processen van een gezonde huid en helpt ze de huid te regeneren zonder haar natuurlijke functies aan te tasten. 

3. Micro-needling Technology met Roll-CIT= Dr. Des Fernandes (oprichter van Environ) is pionier in microneedling voor thuisgebruik. Het is 1 van de meest doeltreffende methodes tegen huidveroudering. Afhankelijk van het beoogde doel, kunnen verschillende naaldlengtes gebruikt worden.

Bekijk de Environ behandelingen

df
close up
ddd
ddd