Nagels

Mooi tot in het kleinste detail

Mooie, verzorgde nagels maken uw uitstraling helemaal af! Bij Perladonna werken we enkel met kwalitatieve producten en beschikken we over de nodige kennis en ervaring om uw nagels tot in de puntjes af te werken.

Kiest u graag voor een duurzame ‘finishing touch’ dan bieden we u een aantal mogelijkheden. We zetten ze graag even voor u op een rijtje!

Scroll
Acryl- en gelnagels bij Perladonna

Acrylnagels

Deze kunstnagel wordt op de natuurlijke nagels aangebracht met een penseel. Eens de acryl hard is, modelleren we de nagels mooi in de gewenste vorm en werken we ze af met een krasvrije glanslaag. U kan dan kiezen voor een sober of opvallend kleurtje, met of zonder versiering. Acrylnagels moeten regelmatig bijgewerkt worden om uitgroei en eventuele beschadiging te vermijden. Hoe snel dit nodig is, hangt af van persoon tot persoon. Verwijder zeker niet zelf uw acrylnagels. Laat dit door een nagelstyliste doen om uw natuurlijke nagels niet te beschadigen.

Acryl- en gelnagels bij Perladonna

Gelnagels

Gelnagels zijn zachter en flexibeler dan acrylnagels, maar voor de rest is het effect zeer gelijkaardig aan dat van acrylnagels. Ook de afwerking en opvolging nadien is dezelfde. U kan kiezen voor een kleurtje - we hebben heel wat kleuren op voorraad – of French manicure. Ook teennagels geven we graag een zomers kleurtje of design!

Acryl- en gelnagels bij Perladonna

Semi-permanente nagellak

Kiest u liever voor een snelle aanpak die tegelijk zorgt voor een mooie afwerking, dan is gelish zeker iets voor u! Geen lange droogtijd, geen vijlen of frezen nodig, maar een duurzaam resultaat voor 2 à 3 weken. Ook teennagels geven we graag een zomers kleurtje of design! Het mooiste resultaat krijgt u na een pedicure.

Rubberbase

Rubberbase

Rubberbase is een afweekbare bouwgel waarmee je de natuurlijke nagel kan verstevigen. De gel blijft flexibel, waardoor je nagel meebuigt en dus niet afbreekt. Het is speciaal ontwikkeld voor mensen die een moeilijke hechting met gelish of dunne/broze nagelplaten. 

Rubberbase komt voor in heel wat nude kleuren, maar je kan er gerust je favoriete kleur overplaatsen. 

 

Wat is verschil met gelish/kunstnagels? Het is sterker dan gelish. Voor wie moeite heeft met 2-3 weken hun gelish te houden, is dit de ideale oplossing. 

De perfecte nagels in een handomdraai! Maak meteen uw afspraak online!

Afspraak maken