Make-up

Bij Perladonna kan u rekenen voor elke gelegenheid rekenen op de perfecte maquillage, geheel aangepast aan uw wensen en het type van uw huid.

We maken uitsluitend gebruik van het exclusieve gamma aan minerale make-up van Jane Iredale. Zo laten wij u stralen van het begin tot het einde van de dag.

Benieuwd welke fond de teint het best bij uw huid past? We testen het uit en geven deskundig advies bij de juiste keuze.

Op regelmatige basis kan u bij ons deelnemen aan een make-up workshop. Hierin leren wij u met welke kleuren u zich het best kan opmaken om uw natuurlijke schoonheid te accentueren.

Scroll

Dankzij de minerale make-up van Jane Iredale straalt u een natuurlijke schoonheid uit. De essentie van de Jane Iredale producten zit in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk uw huid verzorgen en de werking van uw huidverzorgingsproducten en -behandelingen verhogen. Zo blijft u stralen, dag in dag uit.

De producten van Jane Iredale zijn makkelijk aan te brengen, hebben een fijne textuur en geven een mooie dekking. Het gamma wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingsspecialisten omdat het daadwerkelijk huidverbeterend is.

Maquillage Jane Iredale - € 30 

Make-up bij Perladonna
Make-up bij Perladonna

Bekijk de producten van Jane Iredale in onze webshop!

Bekijk producten