Permanente ontharing

Definitief verlost van ongewenste haargroei

Bent u het ook beu om telkens opnieuw te moeten waxen of scheren? Hebt u er genoeg van steeds weer met ongewenste haartjes geconfronteerd te worden?

Dan is permanente ontharing met de Energist VPL zeker iets voor u!

De eerste behandeling start altijd met een intakegesprek en een testflits, waarbij we in detail bekijken hoe we zo efficiënt mogelijk het beste effect kunnen bekomen.

Scroll

De Energist VPL werkt met hoogenergetische lichttechnologie en overtreft zowel laser als IPL in veiligheid en efficiëntie. Door het gebruik van lichtenergie (variable pulsed light) ontstaat een warmte van zo’n 70° die elke haarwortel definitief vernietigt, zonder schade toe te brengen aan de huid.

Het systeem heeft meer dan 800 verschillende behandelingsinstellingen zodat we elk haar- en huidtype gepast kunnen behandelen. Het gebruik van krachtig rood licht zorgt ervoor dat haren tot op 6mm diepte definitief verwijderd kunnen worden.

Dit onderscheidt de Energist VPL van andere technieken die slechts een oppervlakkige verschroeiing bekomen en waarbij de kans dat de haartjes terug groeien aanzienlijk is. 

Deze veilige en pijnloze manier van ontharen kan zowel bij mannen als vrouwen overal op het lichaam worden toegepast. Ook hardnekkige buik- en rughaartjes krijgen geen kans meer na de behandelingen met de Energist VPL-techniek. 

Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw huid- en beharingstype. Met een nauwgezette opvolging van de verschillende groeifasen van het haar zijn er zo’n 4 tot 8 behandelingen nodig. Het interval tussen de sessies kan variëren tussen de 4 en 12 weken.

De meest betrouwbare oplossing voor een permanent gladde huid!

 

veilig en effectief voor alle huidtypes
ook voor definitieve verwijdering van rug- en buikhaar
ook lichte en fijne haartjes worden verwijderd
ook werkzaam voor vrouwen met hirsutisme

Intake = € 20 
(45' behandeling, apart te reserveren)

Dit wordt in mindering gebracht als u een vervolgbehandeling boekt.

Permanente ontharing bij Perladonna

Boek meteen uw afspraak online!

Afspraak maken