2 day diet japan abercrombie uk beats hd monster beats france classic ugg mbt scarpe vendita

Verzorgingen - Manicure & pedicure

Manicure:
Een manicure is een behandeling van de handen maar van de nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van een warm handbad. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en in een mooie vorm gevijld. Het ptrygium en de dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie.

Verwenmanicure:
Een hydraterende verzorging voor handen en nagels. Eerst worden de nagels verzorgd, daarna volgen de handen met een peeling, masker en een handmassage.

Pedicure: (medisch)
Jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat of loopt. Want realiseert u zich weleens , dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op de voeten neerkomt? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen er rug- en nekklachten ontstaan. Het valt niet te ontkennen dat onze voeten dagelijks heel wat te verduren hebben. Uit de vele inspanningen die onze benen en voeten moeten leveren, volgen automatisch verscheidene onvermijdelijke problemen; vermoeide voeten, zware benen, droge voeten of juist extreme transpiratie.
Daarom is het echter noodzakelijk om regelmatig een bezoek te brengen aan de pedicure.

Verwenpedicure:
Mooie voeten en een fijn gevoel. Een compleet nieuwe behandeling in voetverzorging. Een verwenpedicure brengt verzachtende en herstellende ingrediënten in de huid. Ontspanning en vernieuwing, ontsnappen aan stress en de zorgen van deze tijd. Tijdens deze behandeling word overtollig eelt verwijdert, uw teennagels geknipt, gepolijst , dus de medische pedicure.

Reiniging – peeling – masker – massage

Bij alle mani– en pedicure’s kunnen de nagels gelakt worden in de gewenste kleur of French lak.