2 day diet japan abercrombie uk beats hd monster beats france classic ugg mbt scarpe vendita

Verzorgingen - Lichaam

De lichaamsbehandeling van Sothys vormt een bron van ongekende sensaties en weldaden: een delicaat geparfumeerde serene atmosfeer, rustgevende muziek, deskundige massages…Ieder verzorgend ritueel is een ode aan de wellness en de schoonheid van het lichaam.

Eau Thermale Spa:
Alle heilzame effecten van Eau Thermale Spa in één behandeling: gommage voor een stralende huid, pakking met de gelee thermale en een milde ontspannende massage.
Peeling – pakking - massage

Prospa verzorging:
Een Aziatisch massageritueel: aanbrengen van een exfoliërende gemberbalsem. Vervolgens modelage met geparfumeerde stempels die zijn ondergedompeld in een mengsel van boter en kruiden die lauw zijn gemaakt, op diverse punten van het lichaam volgens Indiase traditie.
Peeling - kruidenstempelmassage
U bent er even helemaal uit!

Lichaamspeeling:
Dagelijks hopen zich dode huidcellen op aan de oppervlakte van de huid. Door deze huidcellen te verwijderen, bereidt u uw huid voor op de aangepaste verzorgingsproducten en zorgt u ervoor dat de actieve bestanddelen optimaal in de huid doordringen.
Streelzachte huid.

Lichaamsmassage:
Een uurtje lang puur genieten…

Rugverzorging:
Tijdens onze dagelijkse verzorging krijgt de rug vaak de minste aandacht. Daarom bieden wij een uitgebreide rugverzorging aan. Een scrub die de dode huidcellen verwijdert, gecombineerd met stoombehandeling om de huid te detoxiceren. Tenslotte wordt een masker gezet, aangepast aan het huidtype om de huid te voeden.
De verzorging wordt afgerond met een heerlijke rugmassage.
Peeling-pakking-massage