2 day diet japan abercrombie uk beats hd monster beats france classic ugg mbt scarpe vendita

Verzorgingen - Kunstnagels

Wat is een kunstnagel?
Een kunstnagel is een kunstmatige nagel die over de natuurlijke nagel wordt geplakt en/of gemodelleerd. Met kunstnagels kunnen de eigen nagels worden verlengd of verstevigd en minder mooie nagels, bijvoorbeeld door nagels bijten, er weer mooi uitzien. Er zijn verschillende methodes en materialen om een kunstnagel op de eigen nagels te maken. Perladonna past beide technieken toe: zowel gel als acryl.

Waarom een kunstnagels?

  • U bijt nagels?
  • De eigen nagels zijn niet mooi of kort
  • De nagels zijn broos en dun
  • U nagels breken of splitsen
  • U houdt van verzorgde nagels
  • Omdat u het gewoon mooi vindt

Acrylnagels
Het materiaal bestaat uit een poeder dat vermengd wordt met een vloeistof. Hierdoor versmelt het poeder en kan het met een penseel worden aangebracht op de nagel. Uw nagel kan op deze manier worden verstevigd of zelfs verlengd. Ik kan hiervoor een tip (een kunststof nagel) of sjabloon gebruiken. Wanneer de acryl is uitgehard en uw nagels voldoende dikte hebben, worden ze gevijld. Tenslotte worden uw nagels krasvrij gemaakt en van een glanslaag voorzien
Acrylnagels worden aangebracht op uw eigen nagels, die iedere maand groeien. Daarom moeten de acrylnagels regelmatig worden bijgewerkt en opgevuld worden om de uitgroei en eventuele beschadigingen weg te werken. Hoe snel een nabehandeling nodig is, varieert van persoon tot persoon. Dit is afhankelijk van de snelheid waarmee uw nagel groeit en van de mate waarin uw nagel 'te lijden' heeft!
Bij een nabehandeling wordt eerst een laagje van het oude acryl afgevijld. Zo wordt voorkomen dat uw nagel te dik wordt. Vervolgens komt er een nieuwe laag acryl op, die uiteraard ook perfect wordt afgewerkt.
Het is niet raadzaam om de acrylnagels zelf te verwijderen!! U kan dit best laten doen door een nagelstyliste anders wordt de natuurlijke nagel hoe dan ook beschadigd.

Gelnagels
Gelnagels zijn in tegenstelling tot acrylnagels flexibeler en zachter qua materiaal. Gel is zeer geschikt voor het verstevigen van je natuurlijke nagels indien je nagels dun zijn. De voorbehandeling en het aanbrengen van een verlenging met gel verloopt hetzelfde als bij de acrylnagels. Het verschil ligt in de producten waarmee de nagels verlengd worden. Gel is een wat geleiachtig product dat wordt uitgehard onder een lamp met uv-licht. Tijdens dit proces kunt u mogelijk de warmte van de lamp voelen maar dit is uiteraard pijnloos. Verder is de afwerking van de nagels hetzelfde als bij acrylnagels. Ook met gel is het mogelijk een mooie French manicure op de nagels aan te brengen. Tevens kan je hiermee mooie design's maken of de nagels semi-permanent te lakken. Ik werk enkel met professionele producten waardoor ik kwalitatieve nagels kan aanbieden. Verder heb ik ook alle gelkleuren op voorraad. Omdat je natuurlijke nagels onder de verlenging gewoon doorgroeien,dien je afhankelijk van de nagelgroei en de omgang van de kunstnagels om de 3 à 4 weken te behandelen.

Verwijderen van een kunstnagel?
Het is niet raadzaam om kunstnagels zelf te verwijderen! U kan dit best laten doen door de nagelstyliste anders wordt de natuurlijke nagel hoe dan ook beschadigd.

Zomerse teennagels:
Ook verzorgen wij uw teennagels met een perfecte french of design pedicure om met het mooie weer ongestoord met de teentjes bloot te lopen,dit met gel of acryl. Een mooi resultaat voor 6 à 8 weken.

Prijs:

- Nieuwe set acryl-of gelnagels (met verlenging): 67 euro

- Acryl-of gelnagels op eigen nagel: 51 euro

- Bijwerken acryl-of gelnagels: 51 euro

- Verwijderen acryl-of gelnagels: 25 euro