2 day diet japan abercrombie uk beats hd monster beats france classic ugg mbt scarpe vendita

Verzorgingen - Gelaatsverzorgingen Sothys

Peeling professionnel:
Een complete zuiverende programmakuur in twee fasen, voor een snelle verhelderende werking. Met glycolzuur.

40 euro

Soin glysalac professional peel:

verfijnt de textuur van de huid, voor een gladde huid met een onmiddellijke stralende, gelijkmatige en heldere teint.

65 euro

Klassieke gelaatsverzorging:
Complete gelaatsverzorging aangepast aan je huidtype.

59 euro

Seizoensverzorging:
Een uniek concept dat u 2 maal per jaar wordt voorgesteld in een gelimiteerde editie. De speelse en ludieke verzorging die de zintuigen laat ontwaken : kleuren, parfums, texturen…Voor elke verzorging wordt een cadeautje geschonken: het serum aan het einde van de verzorging om de kuur thuis verder te zetten. Een pauze van welzijn voor iedereen aan een interessante prijs.

67 euro

Chocoladebehandeling:
Een expressbehandeling met cacaoboter en etherische oliën van sinaasappel, een heerlijke chocolade fondue en een nectar met extracten van vanille en cacao. Deze chocoladebehandeling geeft u een stralende en prettig aanvoelende huid, ontspanning ensoepelheid.

60 euro

Ideaal als geschenk…een weldadige ontsnapping aan de stress van alledag!

Soin professionnel correcteur:
Een multi-actieve verzorging voor probleemhuiden: absorptie van de onzuiverheden ontstaan door overmatige talgafscheiding, (theeboomolie) en een grondige peeling dankzij salicylzuur voor een heldere, frisse en zuivere huid.

Peeling resurfaçant:
Medische inspiratie en expertise van de schoonheidsspecialist voor een vernieuwde huid. Ideaal als voorbereiding op een kuur van intensieve instituutbehandelingen.

65 euro

Hydra 3Ha:
Een behandeling voor een absolute hydratatie. Een behandeling die de huid hydrateert en beschermt tegen veroudering met het exclusieve, actieve boleetextract.

82 euro

Jeunesse:
Ontdek [C] Collagène Hyaluronique™ , de eerste Intensieve anti-aging Instituutbehandeling afgestemd op de werkelijke leeftijd van uw huid volgens de deskundige diagnose van uw schoonhedisspecialist die uw verouderingsgraad bepaalt. Deze professionele behandeling is een combinatie van technologie en exclusieve massagebewegingen voor een bewezen, duurzame werkzaamheid. In 3 behandelingen 4 jaar jonger!

85 euro

Energie:

Deze behandeling geeft de huid een echte boost, en maakt haar weer energiek en stralend, bereidt de huid voor op een kuur van antirimpel of hydraterende intensieve behandeling en opstimaliseert de doeltreffendheid van de persoonlijke thuisverzorging.

90 euro

W-verzorging:
Een behandeling bestaande uit vijf stappen in combinatie met het complex W met witte thee, kamille en bruinwier. Een speciaal moment voor het gezicht en de handen.

68 euro

Active-contour (oogverzorging):
De totaaloplossing Contour des Yeux dankzij phytobiotech, een toptechnologie tussen wetenschap en natuur. Een verzorging die de overbelaste oogleden kalmeert en de huid rondom de ogen gladmaakt voor een heerlijk moment van ontspanning en frisheid. Dit kan je combineren met elke gelaatsverzorging.

32 euro

extra bij een gelaatsverzorging: 22 euro