2 day diet japan abercrombie uk beats hd monster beats france classic ugg mbt scarpe vendita

Verzorgingen - Air Brush Tanning

Een doorbraak in bruinen zonder zon(nebank)!!!

Vanaf nu is het mogelijk snel en veilig bruin te worden. Er komt geen zon(nebank) aan te pas. Deze methode, air brush tanning, is volkomen veilig en heeft geen bijwerkingen.
Met behulp van de Airbrush wordt een tanning-lotion verneveld, die na een paar uur voor een opzienbarend resultaat zorgt. Bruin worden is nu voor iedereen mogelijk.
U kan kiezen voor het sprayen van het hele lichaam of een bepaalde zone. Afhankelijk van de zone duurt een behandeling slechts een 15-tal minuten tot een half uur.

Wat is airbrush tanning ?
Airbrush tanning is het aanbrengen (vernevelen) van een tanning-lotion (bruiningslotion) op de huid.

Welke voorbereiding wordt aangeraden ?
Het beste resultaat krijgt men als men één dag van voordien een peeling heeft toegepast. Op de behandelingsdag zélf wordt best geen bodylotion of dagcrème noch make-up gebruikt. Indien tóch noodzakelijk, gebruik dan een licht product en verwijder dit kort vóór de behandeling. Het ontharen moet een dag van tevoren gedaan worden, zodat de poriën zich weer kunnen sluiten. Op de dag van de behandeling geen geparfumeerde deodorant gebruiken (ook geen parfum of eau de toilette).

Hoe verloopt een behandeling ?
Met behulp van het airbrush-apparaat wordt een tanning-lotion over de huid verneveld. Na de behandeling, die (afhankelijk van de zone) 15 à 20 minuten duurt, moet de lotion nog eens 10 minuten opdrogen, waarna men de kleding terug kan aantrekken. Uiteraard is deze behandeling volkomen pijnloos.

Mag men zich aan UV-straling (zonnebank) of aan zon blootstellen ?
Airbrush tanning geeft geen bescherming in de zon. Een hoge beschermingsfactor zonnebescherming en regelmatig de huid insmeren is noodzakelijk wanneer u gaat zonnen.


Wat is de houdbaarheid ?
Het resultaat blijft ongeveer 5 à 10 dagen zichtbaar, daarna zal het geleidelijk vervagen.

Is de behandeling veilig ?
De behandeling is absoluut veilig en heeft geen bijwerkingen. De tanning-lotion is goedgekeurd door de FDA (federale keuringsdienst van voedsel, geneesmiddelen, cosmetica en medische apparaten). De actieve component in de lotion is DHA. Wanneer de lotion op de huid wordt aangebracht veroorzaakt dit een reactie met de pigmenten van de huid, die daardoor langzaam bruin wordt. De mate daarvan hangt af van de hoeveelheid pigment in de huid. Bruin worden is nu voor iedereen mogelijk.

Is nabehandeling noodzakelijk ?
Na afloop van de behandeling - en tot ongeveer 7 uren na de behandeling- wordt geadviseerd loszittende donkere kleding te dragen, gezien de kans bestaat dat sporen van de bruiningslotion worden afgezet op de kledij, die de kledij niet beschadigd!

Hoe ontwikkelt de bruining ?
Airbrush tanning heeft ongeveer 7 uur nodig om zich helemaal te ontwikkelen tot maximale kleursterkte. Baden, douchen, zwemmen en sporten moeten tijdens deze periode vermeden worden.

De bruine teint verzorgen:
Met een regelmatige verzorging door een vochtherstellende bodylotion of crème houdt de kleur het langst.
Korte douche’s zijn ook aan te raden.
Je lichaam afdrogen doe je het best al deppend.
Zwemmen mag, maar verkort het resultaat.

Prijs:

- Volledig lichaam: 36 euro

- Half lichaam: 25 euro