2 day diet japan abercrombie uk beats hd monster beats france classic ugg mbt scarpe vendita
Modus

Permanente ontharing VPL Energist technologie

Ongewenste haargroei...Nooit meer!Ontharen- veilige en doeltreffende techniek tegen ongewenste haargroei nu binnen handbereik. De ideale, veilige, pijnloze manier van ontharen voor zowel dames als heren.
Scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes zijn tijdrovend en het effect is maar van korte duur. Bij permanente ontharing wordt gebruik gemaakt van veilig, zichtbaar licht dat uit een flitslamp komt waarmee ongewenst haar overal op het lichaam kan worden behandeld.

Door het unieke VPL TM-systeem bevat elke flits een reeks micropulsen waardoor de energie kan worden aangepast aan de specifieke noden van uw haar en huid. Zo kan er méér energie naar het haar gebracht worden zonder het omringende weefsel te verhitten. Hierdoor kunnen ook dunne haren en haren met weinig pigment effectief behandeld worden.

Behandeling op maat geeft een beter en sneller resultaat!

                                                                

Wat is permanente ontharing?
De Energist-ultra werkt op de technologie van variable pulsed light. Dit is lichtenergie die een warmte ontwikkeling van 70° doet ontstaan en daardoor de haarwortel voorgoed vernietigd. De behandeling is volledig veilig voor de huid alsook excellente resultaten op alle lichaamsdelen: gelaat, hals, armen, benen, oksels, bikini, rug, borst en buik.

Hoeveel beurten heb je nodig?
Alles draait om de cyclus van het haar. Om permanente ontharing te bekomen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van uw huid- en beharingstype. Haargroei is een cyclisch proces, waarbij elke follikel afwisselend groei- en rustfasen doormaakt en afhankelijk van de andere haren er rond functioneert.

Groeifase/anagene fase : best te behandelende fase, dus zoveel mogelijk haren proberen in deze fase te krijgen en dit kan je door geen haren uit te trekken. Bv.haren, pincet, epilady,..Ten strengste verboden!Je scheert best 5 dagen op voorhand de haren van de te behandelende zone.

Overgangsfase/katagene fase:een haartje verliest deels zijn pigment en is niet langer verbonden met de voedingsbodem, waar zich de groeicellen bevinden. De haartjes die zich in deze fase bevinden, zijn tijdelijk niet vernietigbaar.

Rustfase/telogene fase: in deze fase zijn de haartjes ook tijdelijk niet vernietigbaar.

                                                                               

Het is moeilijk te zeggen op voorhand hoeveel behandelingen je nodig hebt. Door de verschillende fasen zie je dat je meerdere behandelingen nodig hebt. Met een efficiënt systeem heeft men gemiddeld 4 à 8 behandelingen nodig.
Het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de beharingslocatie en aan uw groeicyclus en kan variëren tussen 4 en 12 weken.

Donkere haren op een lichte huid zijn makkelijkst te behandelen. We kunnen het toestel wel zodanig instellen dat de mensen met een natuur getinte huid ook behandeld kunnen worden. Witte of grijze haren kunnen niet behandeld worden omdat die haren geen pigment bevatten.