2 day diet japan abercrombie uk beats hd monster beats france classic ugg mbt scarpe vendita

Jane Iredale minerale make-up

Make- up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de Jane Iredale producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en -behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit. Jane Iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.

Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingspecialisten omdat het daadwerkelijk huidverbeterend is.

Jane Iredale minerale make-up zal uw leven ook eenvoudiger maken, omdat ze een foundation, camouflage, huidverzorging en zonbescherming in één enkel product zijn. De zonnefilter beschermt u tegen UVA en UVB stralen.

Op regelmatige basis kan u bij ons deelnemen aan een make-up work-shop. Hierin wordt u aangeleerd met welke kleuren u zich het best kan opmaken om uw natuurlijk schoonheid te accentueren.

Krijgt u hiervan graag een uitnodiging? Schrijf U in op onze nieuwsbrief

 

 

Jane Iredale workshop: 28/03/20 van 13-17u

prijs: €25 inschrijvingskost, bij aankoop van €125 Jane Iredale producten valt de inschrijvingskost weg

Schrijf in op het nummer: 051/69 87 12

 

Reserveer gratis je plaats voor een fondation test