2 day diet japan abercrombie uk beats hd monster beats france classic ugg mbt scarpe vendita

Jean Iredale Minerale make-up : NIEUW bij Perladonna

Make-up sessie Jane Iredale met Enrico

Ontdek bij Perladonna hoe de "Jane Iredale MINERALE" make-up lijn u doet schitteren. Laat je opmaken door een echte professional en ervaar zelf het Jane Iredale verschil op je huid.
Reserveer nu je plaats op woensdag 26 juni van 10-16u voor een persoonlijke make-up sessie alsook professioneel advies.

Jane Iredale staat garant voor een snelle, gewichtloze dekking, 4 in 1 product, minimaal risico op allergieën, zonnebescherming,...

Woensdag 26 juni van 10-16u

Duur: 45min.
Inschrijving: 25 euro, bij aankoop van 125 euro Jane producten valt de inschrijvingskost weg.

Plaatsen zijn beperkt, wees er snel bij.

Make- up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de Jane Iredale producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en -behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit. Jane Iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.

Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingspecialisten omdat het daadwerkelijk huidverbeterend is.

Jane Iredale minerale make-up zal uw leven ook eenvoudiger maken, omdat ze een foundation, camouflage, huidverzorging en zonbescherming in één enkel product zijn. De zonnefilter beschermt u tegen UVA en UVB stralen.

Op regelmatige basis kan u bij ons deelnemen aan een make-up work-shop. Hierin wordt u aangeleerd met welke kleuren u zich het best kan opmaken om uw natuurlijk schoonheid te accentueren.

Krijgt u hiervan graag een uitnodiging? Schrijf U in op onze nieuwsbrief

 

 

 

Reserveer gratis je plaats voor een fondation test