2 day diet japan abercrombie uk beats hd monster beats france classic ugg mbt scarpe vendita

Environ

ENVIRON® Skin Care biedt een gamma aan van hoogst kwalitatieve huidverzorgingsproducten voor gelaat en lichaam.

Waarom Environ?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Wat maakt het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan verkrijgen?

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid. Maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Worden ze aangepast wanneer nodig? Hydrateren ze voldoende?

Klassieke, vettere crèmes maken de huid lui. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

De ENVIRON® producten werden speciaal onwikkeld door plastisch chirurg Dr. Desmond Fernandes. Sinds 20 jaar doet hij intensief onderzoek op het gebied van de huidfysiologie. Hij maakte geschiedenis door als eerste vitamine A in hoge effectieve dosissen te verwerken in huidverzorgingsproducten.

                                             Verzorgingen ENVIRON:


*ENVIRON Consultation Discovery:

Je eerste Environ gelaatsbehandeling.
Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren.
Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse in combinatie met ons huidanalysetoestel Observe de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

€ 99    duurtijd: 90min.

*ENVIRON ionzyme DF behandelingen:

De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele
huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele
huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de
plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven

ESSENTIAL YOUTH RESET
Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

€145    duurtijd: 90min.

€115    duurtijd: 60min.

ESSENTIAL MOISTURE BOOST

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid. 

€137   duurtijd: 90min.

€108   duurtijd: 60min.

ESSENTIAL COMFORT CALM

Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid. 

€137   duurtijd: 90min.

€108   duurtijd: 60min.

ESSENTIAL RADIANCE REVEAL

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet. 

€137   duurtijd: 90min.

€108   duurtijd: 60min.

ESSENTIAL VITAMIN TOUCH (ZONDER DF)

Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor elektro-sonische stroom.

 €72     duurtijd: 60min.

*electro-sonic FOCUS-ON BEHANDELINGEN

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt.
Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

FOCUS-ON FROWN BEHANDELING

Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.

€50    duurtijd: 30min.

FOCUS-ON EYE BEHANDELING
Combineert onze krachtige peptidencomplexen met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.

€50    duurtijd: 30min.

FOCUS-ON TEXTURE BEHANDELING
Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.

€45    duurtijd: 30min.

FOCUS-ON EVEN TONE BEHANDELING
De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

€45    duurtijd: 30min.

FOCUS-ON BODY PROFILE (GELAAT & LICHAAM)
Deze krachtige, modellerende behandeling maakt komaf met de “sinaasappelhuid”.
De doeltreffende combinatie van actieve ingrediënten en onze dual electro-sonic DF-technologie helpt de huid te verstevigen en te verzorgen, en zorgt ervoor dat ze langer gladder, soepeler en strakker blijft.

Deze behandeling kan ook het aanzien van een ongewenste dubbele kin verbeteren.

€42   duurtijd: 30min.

*ENVIRON COOL PEEL® BEHANDELINGEN

De unieke Cool Peel® Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem

dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

Een peelingkuur van 3 tot 6 behandelingen. Ideaal voor rimpels, verslapping of puistjes! Met deze behandeling werken we aan de totale huidverjonging!

YOUTH RENEW COOL PEEL
Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.

€140   duurtijd: 90min.

€108   duurtijd: 60min.

MOISTURE BOOST COOL PEEL
Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te
revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.

€108   duurtijd: 60min.

DEEP CLEANSING COOL PEEL
De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.

€108   duurtijd: 60min.

BRIGHT RECOVERY COOL PEEL (ZONDER DF)

Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.

€95    duurtijd: 60min.

BLEMISH CONTROL COOL PEEL
Deze krachtige Cool Peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen.

Onze sterverzorging voor de probleemhuid.

€108   duurtijd: 60min.


VIBRANT-C MICRO PEEL

Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd vóór het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid.

€93    duurtijd: 60min.