2 day diet japan abercrombie uk beats hd monster beats france classic ugg mbt scarpe vendita

Environ

ENVIRON® Skin Care biedt een gamma aan van hoogst kwalitatieve huidverzorgingsproducten voor gelaat en lichaam.

Waarom Environ?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Wat maakt het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan verkrijgen?

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid. Maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Worden ze aangepast wanneer nodig? Hydrateren ze voldoende?

Klassieke, vettere crèmes maken de huid lui. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

De ENVIRON® producten werden speciaal onwikkeld door plastisch chirurg Dr. Desmond Fernandes. Sinds 20 jaar doet hij intensief onderzoek op het gebied van de huidfysiologie. Hij maakte geschiedenis door als eerste vitamine A in hoge effectieve dosissen te verwerken in huidverzorgingsproducten.

                                             Verzorgingen ENVIRON:


Environ Full Discovery:

Dit is altijd de eerste Environ behandeling. Een uitgebreide huidanalyse in combinatie met foto's van onze Observe huidanalysetoestel voor de ideale gelaatsbehandeling die perfect aansluit op je huid.

€ 99    duurtijd: 90min.

*ENVIRON ionzyme DF behandelingen:

Dit apparaat brengt de actieve ingrediënten die in onze serums zitten dieper in de huid voor een onmiddellijk zichtbaar resultaat op alle huidcondities!

Environ Intensive:

Onze luxebehandeling voor wie het beste wil!

Deze ultieme Environ gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke Ionzyme DF probe wowrdt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken.

€125 - €135 duurtijd: 90 min. - 120 min.

Environ Essential:

We richten ons op de essentiële aandacht voor uw huid.

Deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie.

€ 84  duurtijd: 60min.

Environ Focus:

Een complete gelaatsbehandeling met extra focus op de probleemzone's!

Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzone's met de Ionzyme DF probe en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat.

€ 99  duurtijd: 75min.

Environ Skin Renewal:

Extra aandacht voor het exfoliëren en hydrateren van de huid, voor een stralende vernieuwde huid als resultaat!

Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid.

€ 114   duurtijd: 75min.

Environ Lunch Time:

Een kuurbehandeling met de focus op specifieke probleezone's, maximum resultaat in een minimum van tijd!

Deze korte maar intensieve behandeling focust op een specifiek huidprobleem op een specifieke huidzone. Deze behandeling is ideaal wanneer de tijd van de klant beperkt is. Voor een zichtbaar resultaat op korte termijn adviseren we deze behandeling in kuur, in combinatie met de Environ Roll-CIT en de Environ producten voor thuisgebruik.

€ 25- €55   duurtijd: 15-45min. (afhakelijk van de zone's)

*Environ manuele behandelingen:

Environ sensitive:

Zachtheid en extra comfort voor de geïrriteerde, reactieve huid!

Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film

€ 80    duurtijd: 60min.

Environ Deep Cleansing:

Deze behandeling is perfect voor wie last heeft van verstopte poriën. Met een fris gevoel en zuiverheid als resultaat.

Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.

€77    duurtijd: 60min.

Environ vital:

Ontspannende vitaminebehandeling voor een zachte en stralende huid!

Deze manuele gelaatsbehandeling kan uitgevoerd worden wanneer er contraindicaties zijn voor het gebruik van het Ionzyme DF apparaat. Environ vital combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfunties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend.

€83    duurtijd: 75min.

 

*Environ Cool peel system:

Een peelingkuur van 3 tot 6 behandelingen. Ideaal voor rimpels, verslapping of puistjes!

Met deze behandeling werken we aan de totale huidverjonging!

Deze revolutionaire benadering van peeling bereikt ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging. Er wordt een lage concentratie lactaatzuur gebruikt om de PH van de huid te verlagen en het vrijgeven van groeifactoren te stimuleren. Dit resulteert in een strakkere en gladdere huid. De peeling vernietigt de bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor klanten met fijne lijntjes en rimpels, dikke, ruwe huid of probleemhuid, beschadiging door de zon en rosacea.  De behandeling wordt in kuur aangeboden voor een optimaal resultaat.

€ 71 - € 83   duurtijd: 60-75min.